Kanteel

Peuterarrangement

Op het peuterarrangement komen peuters vanaf 2,5 jaar op vaste dagdelen spelen, ontdekken en ontwikkelen. We werken met thema's die aansluiten bij de wereld van je peuter. Het is een ontmoetingsplaats waar kinderen vriendjes kunnen maken en leren samen te spelen. Samen met de activiteiten die onze pedagogisch medewerkers aanbieden wordt de stap naar de basisschool een stukje kleiner.

Vaste dagdelen
Twee, drie of vier dagdelen; jouw kind is op vaste dagdelen in een veilige, vertrouwde en gezellige omgeving waar ‘spelend leren’ centraal staat. Onze medewerkers werken altijd met dezelfde groep kinderen en met een programma waarin taalontwikkeling en sociale vaardigheden een belangrijke rol spelen. Er wordt gewerkt met een vast aanbod maar toch is geen dag hetzelfde!

Kanteel Kinderopvang biedt op 25 locaties peuterarrangementen aan.
Wil je een keer een kijkje nemen en de sfeer proeven op één van onze locaties? Je bent van harte welkom. Je kunt direct contact opnemen met de assistent manager van de betreffende locatie.

Meer weten? Kijk op de website van Kanteel!